Alla inlägg den 30 april 2011

Av Hjördis - 30 april 2011 09:42

Snön tinar mer och mer. Det mesta i stan är borta. Om man promt vill ha snö får man åka utanför stan eller till fjällen för att hitta den vita varan. Och det skulle inte falla mig in att söka snö.

I morse la jag två korta viltspår åt vovvarna. Efter Tinas och Annicas viltspårkurs i onsdags blev jag inspirerad att börja träna. Idag är det två korta spår med en vinkel i snårig terräng som väntar. Men vi väntar ett tag till så vittringen hinner bli lite mindre.

"Ljusa hundar blir så smutsiga" säger många. He he he säger jag. Dom skulle bara veta att mörka hundar blir lika smutsiga men det syns inte lika bra.   


Snart maj och jag har bytt till sommardäck. Snart blir det fönsterputsning men än är det kallt ute och då skulle det bli kallt inne om jag öppnar fönstren... Så jag väntar på nån plusgrad till.  Det kom snö inatt, allt var vitt i morse. Nä nu överdriver jag allt. Det låg ett tunt lager nysnö som direkt tinade bort. Men jag tycker ändå att det kan räknas som ett bakslag.


Lisa har börjat med specialkost för sin artros i tassarna. Hennes röntgenbilder visade lite-lite artros i en framtass men hon har haft jätte-jätte ont. Eller överdriver hon för att få mattes symati?  Hursomhelst gångna veckan har hon peppar-peppar-ta-i-trä börjat få mindre ont. Hon verkar piggare och gladare, har följt med på prommisar utan att få ont efteråt eller dan efter. Jag börjar våga hoppas att hon ska bli smärtfri och inte gå på medicin.

  Flickorna har börjat busa igen som förut   

Presentation


Bloggen handlar om mina golden retrievers och kennel YellowFellows i Kiruna

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards